Kategórie
 
 
 
 

MGA - L.O.L. Surprise! Tweens bábika - Cassie Cool

MGA - L.O.L. Surprise! Tweens bábika - Cassie Cool

Kód produktu:591672EUC
Výrobca:MGA
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
MGA - L.O.L. Surprise! Tweens bábika - Cassie Cool
Dostupnosť
Dodacia lehota: 2-3 dni
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
24,25 € Vaša cena: 24,25 €
Zdieľat na Facebooku
Predstavujeme úplne novú módnu bábiku LOL Surprise Tweens Cassie Cool, vznikajúcu rockovú hviezdu! Rozbaľte 10+ prekvapení a spoznajte Cassie Cool, ktorá má rytmus a štýl ako stvorený pre pódium, vždy prichádza s tými najlepšími novými textami. Cassie Cool má hviezdnu silu a sebavedomie, ktoré ju podporuje! Miluje džemovanie a obliekanie sa do fialovej vo svojich očarujúcich šatách s perleťovou retiazkou a čipkovanými nohavicami! Svoju lásku k fialovej opakuje vo všetkom, čo nosí, vrátane fialovej kabelky a krištáľových slnečných okuliarov! Jej outfit zahŕňa aj báječné topánky, náušnice v tvare kvapky a rekvizitu na korunku princeznej! Má tiež rozkošný CD prehrávač na počúvanie všetkých svojich obľúbených albumov.

Má ohromujúce črty, krásne fialové vlasy, ktoré rada nosí v štýlových drdoloch, svoj vlastný báječný štýl a ponúka veľa príležitostí na pózovanie.
Každá škatuľka obsahuje módnu bábiku LOL Surprise Tweens, jedinečnú módu, topánky, kabelku, slnečné okuliare, doplnky, CD prehrávač, rekvizitu s princeznovskou korunkou a kefu na vlasy.
Pozbieraj všetky módne bábiky LOL Surprise Tweens: Ellie Fly, Hana Groove, Flora Moon a Cassie Cool!
Módne bábiky LOL Surprise so štýlovými vlasmi, outfitmi a mnohými detailnými doplnkami sú dokonalou hračkou pre deti od 4 rokov na nápaditú hru!
Ako darčeky pre každú špeciálnu príležitosť poskytujú bábiky hodiny spoločenskej hry so súrodencami a priateľmi! Od MGA Entertainment, tvorcov LOL
Recenzie">

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť