Kategórie
 
 
 
 

REER - Pilník na nechty sklenený

REER - Pilník na nechty sklenený

Kód produktu:4013283810439
Výrobca:Reer
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
REER - Pilník na nechty sklenený
Dostupnosť
Dodacia lehota: 7 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
4,95 € Vaša cena: 4,70 €
Ušetríte: 5 %
Zdieľat na Facebooku
Sklenený pilník na nechty PremiumCare pre dojčatá
- zvlášť vhodný pre mäkké detské nechty - veľmi jemný k nechtom - odolný a trvanlivý - pre pravákov aj ľavákov - jemne leštený povrch na oboch stranách
Pre bezpečnú a šetrnú starostlivosť o nechty
Nechty dojčiat rastú veľmi rýchlo. To môže čas od času viesť k zarastaniu nechtov alebo bolestivým škrabancom na citlivej pokožke dieťaťa. Pravidelná starostlivosť o nechty je teda nevyhnutná. Pilník na nechty PremiumCare umožní starostlivosť o nechty vášho dieťaťa jednoduchým a bezbolestným postupom.
Pre bezproblémové strihanie detských nechtov, žiadne riziko zranenia
Ak sú nechty dojčiat zastrihnuté nožnicami na nechty, môže dôjsť k poraneniu citlivého nechtového lôžka. Z tohto dôvodu je mnoho rodičov veľmi znepokojené zranením vlastného dieťaťa. Deti si môžu tiež automaticky spájať starostlivosť o nechty s bolesťou a v budúcnosti sa boja. Pilníky na nechty ponúkajú bezstarostnú alternatívu k nožniciam na nechty. Je takmer nemožné urobiť príliš krátke nechty.
Ideálne pre mäkké detské nechty
Mikro-jemné pilovacie zrniečka Pravidlom pre starostlivosť o nechty je, že čím mäkší je necht, tým jemnejšie pilovacie zrno by malo byť. Preto sú sklenené pilníky obzvlášť dobré na mäkké detské nechty. Pilníky vďaka svojim veľmi jemným zrniečkom skracujú mäkké nechty obzvlášť jemným spôsobom a súčasne vyhladzujú okraj nechtu. To tiež zabráni štiepeniu alebo zatrhávaniu nechtov. Na rozdiel od drsných smirkových pilníkov tiež jemné zrniečka chránia jemnú pokožku na špičkách prstov dieťaťa pred zranením.
Dlhotrvajúce, hygienické, bezpečné, vďaka vysoko kvalitnému materiálu
Reer pilník na nechty má tú najvyššiu kvalitu: garantujeme to vďaka výrobe v Európe a použitia tvrdeného skla. Špeciálne tvrdené sklo tiež zabraňuje otupenie tela pilníka aj po intenzívnom používaní a zachováva kvalitu s trvalým účinkom. Pilník na nechty PremiumCare neobsahuje škodlivé látky! Materiál sa nestane pórovitý ani pri čistení, čím zabráni hromadeniu baktérií a plesní. Pre obzvlášť hygienické použitie možno po vyčistení pilník tiež dezinfikovať, umiestniť do vriacej vody a sterilizovať pomocou všetkých bežných metód, ako sú Reer sterilizátory.
Bezpečné a hygienické skladovanie s ochranným puzdrom
Aby bol pilník chránený pred poškodením pri páde, je dodávaný s dokonale padnúcim puzdrom. To nielen chráni pilník pred poškodením, ale nepriepustný povrch tiež spoľahlivo udržuje nečistoty a prach na uzde.
Detaily:
- zvlášť vhodný pre mäkké detské nechty - veľmi jemný k nechtom - ľahko sa čistí a sterilizuje - odolný a trvanlivý
Veľkosť: 90 mm x 10 mm
Materiál: vysoko kvalitné tvrdené sklo
Farba: pestrý
Obsah: 1 kus
Bez škodlivých látok
Recenzie">

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť