Kategórie
 
 
 
 

CANPOL BABIES - Odsávačka nosná s hadičkou

CANPOL BABIES - Odsávačka nosná s hadičkou

Kód produktu:56-007
Výrobca:Canpol Babies
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
CANPOL BABIES - Odsávačka nosná s hadičkou
Dostupnosť
Dodacia lehota: 5 dní
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
4,49 € Vaša cena: 4,45 €
Ušetríte: 1 %
Zdieľat na Facebooku
Nosová odsávačka s hadičkou s jednoduchou obsluhou.
Nosová odsávačka je určená deťom do 3 rokov, ktoré nevedia samy smrkať. Slúži na odsatie nadmerného množstva hlienu z nosových dierok dieťaťa, ktorý môže spôsobiť kašeľ alebo zápaly ucha. Výhodou odsávačky je regulácia sily sania.
Obsluha odsávačky je jednoduchá, nevyžaduje výmenu filtrov ani použitie batérií.
Návod na použitie:
- Položte dieťa na chrbát do postieľky alebo na prebaľovací pult. Aby ste lepšie videli, môžete mierne zakloniť hlavičku dieťaťa. Niektorí rodičia preferujú položenie dieťaťa na kolená. - Vsuňte opatrne koncovku odsávačky do nosovej dierky dieťaťa a silikónový náustok do vlastných úst. Nasávaním cez náustok vytvoríte podtlak, ktorý odsáva hlien z nosnej dierky dieťaťa. Silu odsávania regulujte podľa potreby. Odporúčame postupne zväčšovať silu odsávania. - Často sa stáva, že hlien je príliš hustý a suchý a nie je možné ho odsať. V takýchto prípadoch odporúčame prekvapkanie nosných dierok fyziologickým roztokom. - Odsávačka je zabezpečená hubkou pred možným nasatím hlienov do úst. Po jej opotrebovaní alebo znečistení môžete do plastovej trubičky vložiť kúsok vaty. - Po vyčistení nosových dierok dieťaťa ukončite odsávanie. Nosové dierky dieťaťa očistite hygienickým obrúskom.
Čistenie odsávačky:
Udržujte v čistote. Odsávačku rozložte podľa obrázku 1. Odstráňte zvyšky hlienu z koncovky odsávačky vypláchnutím pod tečúcou vodou. Všetky diely umyte šetrným čistiacim prípravkom v teplej vode. Dôkladne vypláchnite a osušte. Nevyvárajte! Odsávačku (okrem hubky) je možné umývať v umývačke riadu.
Recenzie">

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť