Kategórie
 
 
 
 
 

LEGO - Dom axolotlov

LEGO - Dom axolotlov

Kód produktu:2221247
Výrobca:Lego
0 / 5 (0 hodnotení)
Bez hodnotenia
LEGO - Dom axolotlov
Dostupnosť
Dodacia lehota: 2-3 dni
Tento produkt je momentálne nedostupný
Kliknite na ikonku “Strážiť tovar” aby sme Vás informovali o dostupnosti
Nakúpte ešte za a ušetríte na doprave
Máte dopravu zadarmo.
24,99 € Vaša cena: 24,74 €
Ušetríte: 1 %
Zdieľat na Facebooku
LEGO - Dom axolotlov

 

Vezmite hráčov Minecraftu na praktické dobrodružstvá pod vodou s tými najroztomilejších tvormi hry – axolotmi. Stavebnica LEGO Minecraft Dom axolotlov (21247) pre hráčov od 7 rokov prenesie kreatívne stavanie a tvorivú akciu zo sveta Minecraftu do reality.

Dobrodružstvá s roztomilými axolotmi z Minecraftu
Deti môžu využiť svoje zručnosti z Minecraftu a postaviť si obrovský pestrofarebný dom v tvare obľúbeného axolotla. Následne sa môžu pridať k podmorskému prieskumníkovi a zažiť nekončiace dobrodružstvá s delfínom, ktorý hľadá poklad, štvorzubcami, 2 dospelými axolotlami, axolotlom vo vedre a skrytou truhlicou s pokladom. Odnímateľná strecha konštrukcie im umožní ľahký prístup do zariadeného interiéru s taviacou pecou a špongiou na odsávanie prípadných únikov vody. Keď však zaútočí podvodný zombie, hráči sa musia chopiť meča, pridať sa k axolotlom a ochrániť svoju hlbokomorskú základňu. Pre väčšiu digitálnu zábavu si stavitelia môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení a sledovať svoj postup pomocou zábavnej a intuitívnej aplikácie LEGO Builder.
Recenzie">

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
Lego Minecraft

Lego Minecraft

 

Téma Minecraft je licencovaná vývojármi. Micro World obsahovalo skupinu štyroch vzájomne prepojených scén. Prvýkrát bola uvedená na trh v roku 2013. Prvé sety, ktoré obsahovali klasické Lego minifigúrky vyšli v roku 2014. Do roku 2019 tieto sety pokračovali a v roku 2020 budú uvedené nové.